zöld minősítés AI

INGYENES ELŐADÁS

Dátum és Időpont: Április 11., 18:00

Előadásunkban a mesterséges intelligencia találkozásának lehetőségeibe nyerhetünk betekintést Vajda Zsuzsanna, a marketing világából érkező szakértőnk segítségével. Szakértőnk nap mint nap az AI megoldásait alkalmazza, és tippeket ad, hogy zöld vállalkozásként hogyan tudnád te is használni azt.

Az eseményünket különösen azoknak ajánljuk, akik szívükön viselik a környezetvédelmet, és nyitottak arra, hogy megtudják, hogyan segíthetik a legújabb technológiák, különösen a mesterséges intelligencia, a zöld vállalkozásokat céljaik elérésében. Feltárjuk az AI-ben rejlő lehetőségeket, amelyek hozzájárulhatnak a fenntarthatóbb üzleti modellek kialakításához, az energiahatékonyság növeléséhez, és a környezeti lábnyom csökkentéséhez.

 

Miért érdemes részt venned?

– Megtudhatod, hogyan integrálhatod az AI-t zöld vállalkozása napi működésébe.
– Betekintést nyerhetsz az AI aktuális és jövőbeli alkalmazási területeibe, különös tekintettel a környezetvédelemre.
– Praktikus tanácsokat kapsz a fenntarthatóság és a technológia ötvözésére.

Kiknek ajánljuk?

Ez az előadás kifejezetten ajánlott minden zöld vállalkozásnak, start-upnak, és annak, aki hisz abban, hogy a technológia és a környezettudatosság kéz a kézben haladhat a fenntarthatóbb jövő felé.

 

Részletek:

– A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
– Az előadást felvesszük, így ha regisztrálsz, a későbbiekben vissza tudod nézni az eseményt, amennyiben nem tudnál élőben csatlakozni.

 

Regisztráció:
Zöld Minősítés – AI vezérelt stratégiák – INGYENES előadás
Sikeres regisztrációt követően azonnal meg is nézheted a videót.

Találkozzunk az eseményen! 

Üdvözlettel, Zöld Minősítés csapata 🌿🌍