FoganTyúk Webáruház

Kategória: Kiskereskedelem (pl. élelmiszer)

Adószám: 56499771-1-33

Cím: 2053 Herceghalom, Liget u. 2.

Weboldal: www.kotkodacs.hu

Telefonszám: +36703987017

Fedezd fel a fogantyúk minőségi termékeit!

Egy lakást nem is annyira a bútorok, inkább az apró részletek és kiegészítők varázsolják igazi otthonná. Megannyi módon csinosíthatod otthonod és reméljük, hogy FoganTyúkjaink a kedvenc eszközeid lesznek ehhez!

A webshopunkban találhatsz magadnak bútorgombokat, bútorékszereket és bútorfogantyúkat. Bátran nézz körül köztük, hiszen ezek a darabok magas minőséget képviselnek. Termékeink tartós anyagokból készülnek, a fát, a fémet és a kerámiát preferáljuk.

Ezekkel a termékkel varázsolhatod szebbé az otthonodat.

Termékeink szabvány méretűek, így az itthon kapható bútorokra könnyen találhatsz nálunk megfelelő kiegészítőket. Figyelünk arra, hogy könnyen felszerelhetőek legyenek, mivel pontosan tudjuk, milyen nehéz megfelelő szakembert találni. Nem csak szaktudás nem szükséges hozzá, de semmilyen különleges eszköz vagy képesség. Csupán rá kell szánni az idődet, és két perc alatt már el is készülhetsz az első fogantyú felszerelésével.

Követjük a legújabb trendeket, izgalmas, kreatív és egyedi bútorgombok és FoganTyúk között válogathatsz. Ilyen például az ötvös művészünk által egyedi megrendelésre készített tűzzománcos bútorgombunk. Ezekből a termékekből nincs két egyforma, ezzel is biztosítva a prémium életérzést otthonodban. Állandó kínálatunkból is vásárolhatsz, amelyet stílusonként és anyagok alapján csoportosítottunk, hogy könnyen megtaláld amit keresel.

Minden termékünk intenzív használatra készült, kiváló minőségben. Újítsd meg egyszerűen otthonod, így sosem fogsz ráunni a bútoraidra. Számunkra fontos, hogy minél tovább használjuk a tárgyainkat és úgy tegyük széppé otthonunkat, hogy a legkevésbé terheljük ezzel a környezetünket.

Nézegess és vásárolj kedvedre a minőségi termékeink között, hogy ezzel is egyedibbé tedd a környezetedet!

Légy te is FoganTyúk!

Iratkozz fel!

Értesülj a legújabb hírekről, akciókról. Ismerd meg azokat a cégeket, akik most csatlakoztak! Ne maradj le!