N&M Erdő

Kategória: Egyéb

Adószám: 58145186-1-38

Cím: 9635 Zsédeny, Kossuth utca 8

Weboldal: https://www.facebook.com/nmfazsedeny

Telefonszám: +36705855480

Vállalkozásunk az N&M erdő erdőművelési és fakitermelési szolgáltatásokat nyújt elsősorban erdőgazdálkodóknak. Magánszemélyek igénybe vehetik zöldterület kezelési szolgáltatásunkat.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a lehető legkevesebb kárt okozzuk a természetben, az erdőből csak az kerüljön kivágásra ami káros a fejlődése szempontjából. Csak olyan területen vágunk ki fát, ahol az erdő letermelése után felújítási kötelezettsége van az erdőgazdálkodónak.

Papírmentes irodát igyekszünk működtetni, csak a jogszabályok által előírt dokumentumokat iktatjuk papír alapon.

Munkánk során többségében olyan gépeket használunk, melyek károsanyag kibocsátása megfelel a legszigorúbb előírásoknak. Mivel nagy mennyiségű üzemanyagot használunk, fel ezért szerződött partnerünk karbonsemlegesítési programjában veszünk részt, így az elégetett üzemanyag káros hatásait tulajdonképpen 0-ra tudtuk csökkenteni.

Terveink szerint hamarosan elindul a tűzifa értékesítés is, így hozzá tudunk járulni, hogy megújuló energiahordozó segítségével fűthessék otthonaikat a környezetünkben lakó emberek.

A díj megpályázásával az volt a cél, hogy független szervezet is elismerje, az erdőművelés is lehet zöld, a fakitermelő nem ellenség, nem pusztítjuk el az erdőket, hanem ápoljuk, gondozzuk azokat. 

Iratkozz fel!

Értesülj a legújabb hírekről, akciókról. Ismerd meg azokat a cégeket, akik most csatlakoztak! Ne maradj le!