BogBag

Kategória: Zöld Manufaktúra

Adószám: 68518057-1-41

Cím: 1221 Budapest, Platina utca 5.

Weboldal: bogbag.hu

Telefonszám: +36209174245

Lay Boglárka vagyok vagy ahogy a vásárlóim hívnak BogBag Bogi.
Vallom, hogy a környezettudatosság nem luxus, hanem egy életforma. A fenntarthatóbb élet otthon kezdődik, ezért olyan termékeket készítek, amik támogatják egy zöldebb háztartás és egy tisztább jövő kialakítását. Különös odafigyeléssel tervezem, varrom, mintázom és csomagolom a BogBag termékeket, bízva abban, hogy tetszeni fognak, hasznosak lesznek a termékeim és évekig fogják őket örömmel használni.

Olyan termékeket készítek, melyekkel kiválthatóak az eldobható, egyszer használatos eszközök.
Helyettük tartós, egyedi és éveken át használható darabokkal lehetünk gazdagabbak; ilyenek például a frissentartó kenyeres zsákok egyedi transzfer mintákkal. Az újrahasznosított molinókból, strandzászlókból készülő sportzsákok és wetbagek. Vagy a régi függönyből készült upcy zsákok illetve a maradék anyagok felhasználásával készült hálós zsákok vagy akár a hairbandek.


Saját találmányom a BogBag kelesztőkendő, A kelesztő kendőt, úgy terveztem hogy a tepsit kényelmesen le tudod vele takarni, pár centit túllóg a tepsin, így nem fog kiszáradni a tészta. A kendőbe belecsomagolhatod a megmaradt pékárut, kenyeret. Illetve piknikeken vagy kiránduláskor is használhatod terítőként. Készítek magtejzsákokat és mosható teafiltereket is.


Szezonális termékeim között megtalálod a névre szóló pamut mikulászsákokat, az illatosított textil szaloncukrokat, melyet akár minden évben újra megtölthetsz fűszerekkel, hogy újra illatozzanak.


A tavasz terméke a maradék filcekből készült, kézzel varrt formakokárdák, például az autós kokárdák melyhez régi ágynemű és ing gombokat is felhasználok   

10% kedvezményhez kuponkód: zolduljvelem 

baggy-szett
vega bagy szett
moshato_bogpack_szavak
kelesztokendo_bogbag
moshato-teafilter_-bogbag
magtej-szuro
hairband
mikulas-zsako

Iratkozz fel!

Értesülj a legújabb hírekről, akciókról. Ismerd meg azokat a cégeket, akik most csatlakoztak! Ne maradj le!