Csíz Sajtműhely Kft.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Zöld Minősítés Díjat megkapó vállalkozások között lehetünk. A változásokat kicsiben is elég megvalósítani, hogy naggyá legyünk. Nemcsak mi magunk gondolkozunk zölden, hanem erre bíztatjuk és ösztönözzük a vevőinket is. Termékeinket lehetőség szerint papírzacskóban és papírtáskában adjuk át a vevőinknek. Textil bevásárlótáskát nálunk is vehetsz!

Hálásak vagyunk, hogy egyre többen érkeznek hozzánk saját dobozaikkal, textil táskáikkal, hálókkal. Irodánkat igyekszünk papírmentesen működtetni, számláinkat online állítjuk ki. Szelektíven gyűjtjük a szemetet nem csak otthon, de a sajtműhelyben is.

A sajtgyártás során keletkező tejsavót visszajuttatjuk az állattenyésztésbe takarmány céljából, ezzel fenntartva a körforgást. Törekszünk arra, hogy termékeinket helyben adjuk el, erre rendszeresen építünk kampányokat.Műhelyünk működésében előtérbe helyezzük a zöldenergia használatát, ezért pályázati forrásból korszerűsítjük az épületünket.

Termékeinket hagyományom módon készítjük, csak és kizárólag természetes összetevőkből állnak, sem adalék sem szinezőanyagokat nem használunk fel.

Ha kedvet kaptál, hogy ellátogass a weboldalunkra, itt megteheted! –> www.csizsajtmuhely.hu


Kategória: Kiskereskedelem (pl. élelmiszer)

Adószám: 25727805-2-07

Cím: 2471 Baracska, Templom utca 6.

Weboldal: www.csizsajtmuhely.hu

Telefonszám: +36 20 333 0102

Iratkozz fel!

Értesülj a legújabb hírekről, akciókról. Ismerd meg azokat a cégeket, akik most csatlakoztak! Ne maradj le!