Felépülés folyamatban Kft. (tréning, coaching, zöld egészség)

Györffy Éva rendszerszemléletű coach, erdőterápiás szakember

Kategória: Egyéb – egészség és szabadidő

Adószám: 32283699-2-12

Cím: 2640 Szendehely, Rózsa Ferenc utca 15.

Weboldal: atisztaforras.hu

Telefonszám: +36209203364

Felépülés folyamatban Kft.

Amikor az ember azt gondolja, egészséges tud maradni függetlenül attól, hogy milyen állapotban van a környezete, az olyan, mintha azt mondanánk, hogy a sejtjeinek élete, egészsége független a szervezet többi részétől: egy bizonyos pontig lehet igaz, de végül mindig azzal fogunk szembesülni, hogy a testünk egyes részei nem tudnak jól lenni, nem képesek túlélni az egész szervezet jólléte, fenntartása nélkül. Így van ez az emberrel, emberiséggel is, amely eredendően a természet része.

A Felépülés folyamatban Kft. által képviselt egyedi, rendszerszemléletű egészségkoncepció a természetalapú jóllétet hirdeti.

A rendszerszemléletű egészségkoncepció túlmutat valamennyi mostanáig megfogalmazott, énközpontú egészségképen: ahelyett, hogy a természetvilágra, az ökoszisztémára tekintene az egyén és az emberi társadalom „környezeteként”, az egyént és az emberiséget tekinti egy nagyobb egész, a természet, az ökoszisztéma részének, amelynek egészsége az őt magába foglaló rendszer egészségének a függvénye.

A rendszerszemléletű egészségkép az attitűdszintű változást célozza meg az ökoszisztéma és az ember egészségének megőrzésében és visszaállításában.

A Felépülés folyamatban Kft. lakossági és vállalti természetalapú jóllét programjai a fogyasztási szokásaink megváltozása és ­egy felelősebb, zöldebb életmód kialakítása mellett, választ jelentenek valamennyi civilizációs megbetegedésre a megelőzés, a gyógyulás és a rehabilitáció fázisában is.

Szolgáltatások

A természetalapú munkahelyi jóllét programok között olyan különlegesen innovatív egyéni- és csoportcoaching, valamint tréning szolgáltatások szerepelnek, mint a csapatépítő erdőfürdőzés, a természet alapú stresszmenedzsment, konfliktuskezelés vagy kommunikációs tréning, és az összeset magában foglaló egyéves Munkahelyi zöldség életmód- és zöld iroda program.

A lakossági szolgáltatások keretében erdőfürdő és erdőterápiás, valamint EcoSelfness 3in1 erdőfürdő és egyéni rendszerszemléletű és EcoSelfness coaching programokhoz csatlakozhatnak az érdeklődők.

Kedvezménykód 10% kedvezményre jogosít fel az alábbiak megvásárlásakor:

  • Privát vagy családi erdőfürdő ajándékutalvány (1-3 vagy 4-10 fő részére)
  • Vissza a jelenbe! – Tudatosság a természet erejével online kurzus megvásárlására
  • Erdőfürdő csomag vásárlása esetén (a megjegyzés mezőbe írandó a megrendeléskor)

A kedvezménykód: „atermészetrészevagyok”

A koncepció megalkotója

Györffy Éva rendszerszemléletű coach, erdőfürdő-vezető és erdőterápiás szakember immár 8 éve vezet életminőséget javító programokat.

Eredeti végzettsége szerint közgazdász, aki marketing szakemberként 8 év multinacionális környezetben szerzett tapasztalattal a háta mögött, egy betegség miatt döntött a pályamódosítás mellett. Közel egy évtizednyi tanulást és tapasztalatszerzést követően a Debreceni Egyetem Pszichológia Intézeténél szerezett másoddiplomát rendszerszemléletű coach-ként. Jelenleg az International Coaching Federation tagjaként (ICF) dolgozik.

Eszköztáramban tudományosan megalapozott és rendszerszemléletű coaching, mozgás- és légzésterápiás módszerek mellett, testorientált és természetalapú egészségvédő és fejlesztő technikák szerepelnek.

További információ: ecoselfness.com

Iratkozz fel!

Értesülj a legújabb hírekről, akciókról. Ismerd meg azokat a cégeket, akik most csatlakoztak! Ne maradj le!