Krisna-völgy Vendégház

Szeretettel várunk minden látogatót vendégházainkban!

Krisna-völgy már közel 30 éve várja a látogatókat a világ minden tájáról, nem csak az egyedülálló építészetet és kulturális kincsekkel gazdagodhat az idelátogató, hanem megtanulhatja hogyan lehet kialakítani egy önellátó gazdálkodást. Megismerheti azt az egyedülálló életmódot mely 100%-ban környezettudatos és fenntartható. Legyen szó a lakóházakról vagy a mindennapi életről a hozzánk ellátogatók hasznos praktikákkal és fortélyokkal ismerkedhetnek meg.  

Az újonnan átadott épületek teljes felújításon és korszerűsítésen estek át. Az elektromos áramot a napelemek szolgáltatják, a meleget gyönyörű cserépkályhák biztosítják. A vízellátást a helyben fúrt kutak segítségével oldjuk meg. Az ínycsiklandozó vegán és vegetáriánus ételek alapanyagai pedig a helyi biogazdálkodásból származnak.  Így a hozzánk el látogató vendégek igazán kényelmes, és pihentető napokat tölthetnek el nálunk.

A többféle szállástípus mindenki számára elérhetővé teszi, hogy ellátogasson hozzánk, megismerje az önellátó gazdálkodást és megtapasztalja hogyan lehet egy szállás kényelmes hívogató és mindemellett 100%-ban környezetbarát.

Legyen szó önálló utazásról vagy csoportos programokról, vagy akár egy-egy különleges elvonulásunkról nálunk biztos, hogy nem fognak unatkozni. 

Kategória: Szálloda, szálláshely

Adószám: 12778564-2-14

Cím: 8699 Somogyvámos, Fő utca 15

Weboldal: https://vendeghaz.krisnavolgy.hu/

Telefonszám: +36 (30) 239 9265

Iratkozz fel!

Értesülj a legújabb hírekről, akciókról. Ismerd meg azokat a cégeket, akik most csatlakoztak! Ne maradj le!