Nyulasi és Mackó Kft

Kategória: Egyéb

Adószám: 32384800-2-18

Cím: 9635 Zsédeny, Kossuth utca 8

Weboldal: facebook.com/nyulasiesmackokft

Telefonszám: +36705855480

Vállalkozásunk 2022.02.01.-én alakult egyéni vállalkozásként, fő tevékenységünk az erdészeti bérmunka volt, emellett zöldterület-kezeléssel, fakitermeléssel is foglalkoztunk. Cégünket, a Nyulasi és Mackó kft-t 2023.09.19 napján alapítottuk, tevékenységi köreinket kibővítettük. Jelenleg két területen dolgozunk, egyik terület a fakitermelés és fakereskedelem, zöldterület kezelés, másik terület a takarítás.

Vállalkozásunk székhelye a vasmegyei Zsédenyben található, munkákat Vas, Győr-Moson-Sopron, Veszprém megyékben vállalunk főként, de a Dunántúl egyéb területeiről érkező megrendelések sem okoznak problémát.

Működésünk során kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, ezért az adminisztrációs munka során minimális anyagot nyomtatunk, munkatársainkkal és partnereinkel is a papírmentes kommunikációt részesítjük előnyben (e-mail, felhőtárhely, online számlázó, stb.). Nyomtatáshoz újrahasznosított papírt és növényi eredetű festéket használunk.

Mindennapi munkánk során jelentős mennyiségű üzemanyagot használunk, ezért részt veszünk karbonsemlegesítési programban amivel az üzemanyagfelhasználás során keletkező károsanyag kibocsátásunk egyenlege gyakorlatilag nulla. Fontos számunkra a fenntartható erdőgazdálkodás, ezért csak felújításra kötelezett erdőkben végzünk tarrvágásokat, gyérítések során pedig kiemelt figyelmet fordítunk a szakmai szempontok szerinti munkavégzésre, csak a szükséges mértékű az erdő további egészséges fejlődéséhez szükséges mértékű beavatkozást végzünk.

Takarítási szolgáltatásunk elvégzése során kiemelt figyelmet kap a természetes eredetű tisztítószerek felhasználása, újra használható és mosható szivacsok, kendők használata, szelektív hulladékgyűjtés és a veszélyes anyagok megfelelő tárolása, ártalmatlanítása.

A Zöld minősítés díj elnyerésének célja, hogy független szakmai szervezet is elismerje, hogy a fakitermelés is lehet környezetbarát, a fakitermelő nem ellensége az erdőnek hanem ápolja, védi azt.

Iratkozz fel!

Értesülj a legújabb hírekről, akciókról. Ismerd meg azokat a cégeket, akik most csatlakoztak! Ne maradj le!