Seed Bonbon Handmade

„Hagara-Nagy Nóra vagyok, a Seed Bonbon Handmade zöld márka megálmodója. Fenntarthatósággal foglalkozó újságíróként 2017-ben új vállalkozásba kezdtem, amely irodai papírhulladék új életre keltését tűzte ki célul, hogy legyen egy olyan zöld ajándék, amely újrahasznosítással készül, 100%-ban lebomló és kicsit zöldebbé teszi az ajándékozást.

Válogatott papírhulladék és vegyszermentes vetőmagok párosításával készülnek ültethető magbonbonjaink, melyek főként egynyári virágmagkeveréket és zöld fűszernövények magjait rejtik.
A magbonbon név onnan ered, hogy édességeknek látszó formákat készítünk, amelyek kellően dekoratívak ahhoz, hogy örömmel töltse el azt, aki adja és aki kapja.
A magbonbonok különlegessége még, hogy el lehet ültetni és élő növényként születnek újjá.

Az eltelt évek alatt a Seed Bonbon Handmade családi vállalkozássá bővült, nyár óta pedig a székesfehérvári Alba Mentor Alapítvánnyal együttműködésben megváltozott munkaképességű dolgozók vesznek részt a magbonbonok gyártásában. Minden egyes darab egyedi, kézzel készül.

A magok kiválasztásánál fontos szerepet játszott, hogy hazai, vegyszermentes forrásból szerezzük be és klímánkon könnyen termeszthető, népszerű növények keljenek ki belőlük, hogy garantált legyen a sikerélmény.
Egynyári virágokat – melyek méhlegelőnként is szolgálnak – és zöld fűszernövényeket használunk, de van cicafű és chili habanero válogatásunk is.

Webshopjainkban magánszemélyek és céges is vásárolhatnak készletről, de egyedi összeállításokat is készítünk zöld szemléletű esküvőkre, cégek számára, mint ahogy most is, karácsonyi ajándékozásra.

Kategória: Zöld Manufaktúra

Adószám: 28735870-2-07

Cím: 2483 Gárdony, Vörösmarty utca 20

Webshopunk magánszemély vásárlóknak: www.seedbonbon.hu
Webshopunk cégeknek: www.magbonbon.hu

Telefonszám: +36 70 409 0790

Iratkozz fel!

Értesülj a legújabb hírekről, akciókról. Ismerd meg azokat a cégeket, akik most csatlakoztak! Ne maradj le!