www.oltoztetosjatek.hu

Kategória: Kiskereskedelem (pl. élelmiszer)

Adószám: 12345012-3-11

Cím: 2051 Biatorbágy, Diófa utca 36.

Weboldal: www.oltoztetosjatek.hu

Telefonszám: +36202551848

www.oltoztetosjatek.hu által forgalmazott játékbabaruha szabásminta szettek kislányoknak valók egészen 5 éves kortól egészen 11-12 éves korig. 

A forgalmazott játékbabaruha szabásminta szettek tartalmaznak egy textil darabot, amire ki van nyomtatva a babaruha, ezt csak körbe kell vágni, és pár öltéssel összevarrva máris lehet öltöztetni a játékbabát legyen az Barbie vagy bármilyen 29 cm-es baba. 

A textilek újrahasznosított PET-palackból készültek, és ezért környezetbarátak, mely azért is fontos, hiszen meg tudjuk mutatni a gyerekünknek, hogy az újrahasznosítás így is megvalósítható: a PET-palackból még ruha is készül. 

Az oltoztetosjatek.hu oldalon forgalmazott játékok nem csak szuper közös pillanatokat adnak a szülőknek és a gyerekeknek, de fejlesztik a finommotorikát is, sőt, lehetőséget adnak szerepjátékokra így fejlesztve a szociális kapcsolatokat, a kreativitást és az együttműködést.

Adj te is ajándékba olyan játékot a digitális világban, ami megmutatja, hogy az ún. analóg – azaz nem digitális – dolgok is mennyire szuper közös időtöltésre, nevetésre adnak lehetőséget.

Használd vásárlásod során az alábbi kuponkódot, és 10.000 Ft-os vásárlás esetén 2.000 Ft kedvezményt adunk:

ZOLD-MINOSITES-2023

email cím: info@oltoztetosjatek.hu

telefonszám: 06202551848

Iratkozz fel!

Értesülj a legújabb hírekről, akciókról. Ismerd meg azokat a cégeket, akik most csatlakoztak! Ne maradj le!