Családok visszajelzései

Bár csak nemrég indultunk, így kaptunk már néhány nagyon kedves visszajelzést üzenetben a követőink közül. Ezek közül szeretnénk most veletek is megosztani, nektek is megmutatni párat:)

“Igyekszem a mindennapokban környezettudatosan élni, a vásárlások során és a szolgáltatók választásánál is törekszem a fenntarthatóság jegyében, tudatosan fogyasztani. Fontos számomra, hogy egy étterem, szálloda kerülje az egyszer használatos dolgokat, törekedjen a hulladékok szelektív gyűjtésére.” (K. Anita)

“A fenntarthatóság borzasztóan fontos napjainkban. A feleségem a háztartás, házimunka területén figyel a vegyszermentes életmód kialakítására, én az utazások, nyaralások szervezésénél fektetek nagy hangsúlyt a környezettudatos fogyasztásra. Figyelem a vendéglátó helyeknél az értékeléseket, a szállodákban például a törölközőket tudatosan használjuk, ne kelljen többször mosni. Kirándulásokra viszünk kulacsot, saját evőeszközöket. Plusz jó pont nekünk egy szolgáltatónál, ha engedi, hogy a saját kulacsunkba vizet tölthessünk.” (P. Miklós)

“Nagy örömmel fogadtam az egyszer használatos műanyagok kivezetését. Egy-egy szívószál, műanyag zacskó is nagyon káros a természetnek. Örömmel látom, hogy több helyen készülnek erre, saját dobozokba lehet vásárolni, vagy többször használatos zsákokban is lehet péksüteményeket venni. Rengeteg szemetet termelünk, jó lenne, ha egyre több háztartásban és szolgáltatónál csökkenének ezeknek a számai.” (Cs. Mariann)