#ZöldÉvkezdet évindító kihívás vállalkozásoknak

zöld minősítés

Tedd Környezetbaráttá a Vállalkozásod! 

Üdvözlünk a „Zöld Évkezdet” kihívásunk landing oldalán, ahol minden vállalkozást arra ösztönzünk, hogy az évet környezettudatos lépésekkel és döntéssekkel indítsa.

 

Miről szól pontosan a kihívás? 

Érdemes 2024-et olyan célokkal indítani, melyek vállalkozásod számára is előnyöket hozhatnak. Ilyen cél lehet az, hogy idén minden lehetőséget megragadsz, hogy „zöldebbé” tedd vállalkozásod.

Hogy segítsük ezen törekvésed, egy kihívást indítunk, melyben arra ösztönözzük a Zöld Minősítés Díjjal rendelkező vállalkozásokat, hogy minél  „zöldebbek” lehessenek.

Legyen szó energiahatékonyságról, hulladékcsökkentésről, vagy akár zöld marketing stratégiákról, szeretnénk, ha büszkén mutatnád be, milyen lépéseket tettél már eddig meg vagy épp tervezel megtenni vállalkozásod környezetbarátabbá tételéért. 🌱💼

 

Miért Csatlakozz?

– 💡 Inspirálj másokat: Mutass példát a közösségnek azzal, hogy vállalkozásod hogyan járul hozzá a környezetvédelemhez.

– 📈 Növeld vállalkozásod láthatóságát: Oszd meg erőfeszítéseidet, és vonzz új ügyfeleket, akik értékelik a fenntarthatósági törekvéseket.

– 🌟 Legyél részese egy nagyobb mozgalomnak: Csatlakozz a világszerte növekvő fenntartható vállalkozások közösségéhez.

 

Hogyan Csatlakozhatsz?

 
1. Tűzz ki „zöld” célokat vállalkozásod számára.
2. Oszd meg ezeket a célokat és elért eredményeket a saját közösségi média csatornáidon és a Zöld Minősítés Facebook-oldalán elhelyezett poszt alatt.
3. Legyél büszke arra, hogy vállalkozásod aktívan részt vesz a környezetvédelemben.

Csatlakozz a „Zöld Évkezdet” kihíváshoz most, és mutasd meg, hogy vállalkozásod milyen lépéseket tesz egy zöldebb és fenntarthatóbb jövő felé!

 

Nézd meg, hogy milyen "zöld" megoldásokat valósítottak meg eddig Zöld Minősítés Díjjal rendelkező vállalkozások.