Nyereményjáték

A Zöld Minősítés legfőbb célja, hogy Magyarországon egy új, környezetvédelemmel kapcsolatos, családokat és vállalkozásokat megmozgató, egységes minősítési rendszer létrehozása.

Az elmúlt két évben több száz vállalkozás kapta meg a Zöld Minősítést, mely egyszerre képviseli a környezettudatosságot és a minőséget.

Szeretnénk a Zöld Minősítés hagyományát tovább erősíteni, így nyereményjátékot hirdetünk családoknak, magánszemélyeknek, NEKED, hogy jelölj olyan vállalkozásokat, cégeket, melyek még nem rendelkeznek ezzel a minősítéssel.

A nyereményjátékban való részvétel feltételei:

A nyereményjáték ideje:

2023. szeptember 18 – 2023. október 8. 23:59.

Nyeremények:

Főnyeremény:

A nyeremény képe illusztráció.

1 db 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány, melyet a www.anette.hu oldalon tudsz beváltani, ahol csodás textilből készült háztartási, otthoni dolgokat vehetsz úgy, mint reszalvéta, óvodai szett, mosható szivacs, stb.

Minden játékos, aki javasol vállalatokat Zöld Minősítésre, azonnal ajándékba megkapja az online letölthető „Zölddé válási Útmutatót Családoknak” című kiadványunkat.

Javasolj 3 vállalkozást Zöld Minősítés díjra, és nyerj 10.000 Ft-os Anette vásárlási utalványt
Add meg az email címed és a neved, majd a lenti szöveges mezőbe írj be nekünk 3 céget, vállalkozást, üzletet, amit javasolnál a Zöld Minősítés elismerésre,
járulj hozzá a nyereményjátékban való részvételhez, és máris indulhatsz a 10.000 Ft-os vásárlási utalványért, melyet a www.anette.hu weboldalon tudsz majd beváltani
textilből készült termékekre.
Adatkezeléis Tájékoztatót: https://ficsak.hu/adatkezeles/

Részletes Játékszabályzat ide kattintva tölthető le:

Játékszabályzat 

A Nyereményjátékban való részvétel menete:

Nézz szét a környékeden, és gyűjts össze 3 vállalkozást (az lehet egyéni vállalkozó, kozmetikus, fodrász, élelmiszerbolt, autómosó, virágos, szolgáltató, stb.), és küldd be nekünk a lenti formot kitöltve.

Amennyiben neked van vállalkozásod, és szeretnél Zöld Minősítés elismerést kapni, akkor  IDE KATTINTVA  pár perc alatt igényelheted.